De lessen vinden plaats in Muziekstudio de Haas.

Hier heb ik samen met mijn broer een plek gemaakt voor onze eigen activiteiten, waaronder lesgeven, en de mogelijkheid voor bands om te kunnen repeteren in een hele mooie ruimte met een vleugel.

De studio ligt net even buiten de ring, nabij station Sloterdijk en plein 40-45 en is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaarvervoer. Parkeren is gratis.

Route beschrijving

Als u vanaf Zaanstad de A10 oprijdt dan neemt u afslag S102 richting Ijmuiden/Haarlem. U slaat vervolgens rechtsaf, dan zit u op de Basisweg. Hierna neemt u de 2e afslag naar links, dit is de Seineweg, dan de eerste naar rechts tussen 2 spoorlijnviaducten in. U zit nu op de Theemsweg. Aan het eind van deze weg staan twee Grote loodsen. Tussen deze twee gebouwen slaat u rechtsaf. Muziekstudio de Haas bevindt zich even voor het midden op nummer 60.

Als uit de richting Den Haag komt dan gaat u allereerst richting Zaanstad de A10 op, dan neemt u afslag S103 richting Haarlem. U slaat vervolgens linksaf, dan zit u op de Haarlemmerweg oftewel de N200. Hierna neemt u afslag Westpoort, dit is de Seineweg, dan de eerste naar links tussen 2 spoorlijnviaducten in. U zit nu op de theemsweg. Aan het eind van deze weg staat een zwartgrijs bedrijvencomplex. Aan de achterkant slaat u rechtsaf. Muziekstudio de Haas bevindt zich even voor het midden op nummer 60.

Als u uit de richting Amersfoort of Utrecht de A10 op komt dan gaat u allereerst richting Den Haag en vervolgens richting Zaanstad dan neemt u afslag S103 richting Haarlem. U slaat vervolgens linksaf, dan zit u op de Haarlemmerweg oftewel de N200. Hierna neemt u afslag Westpoort, dit is de Seineweg, dan de eerste naar links tussen 2 spoorlijnviaducten in. U zit nu op de theemsweg. Aan het eind van deze weg staan twee Grote loodsen. Tussen deze twee gebouwen slaat u rechtsaf. Muziekstudio de Haas bevindt zich even voor het midden op nummer 60.

U kunt ook een routeplanner gebruiken. Toets dan de postcode in. Deze is: 1043BJ.

  Als u met het openbaar vervoer komt dan stapt u uit op station Sloterdijk. Op het stationsplein zijn 3 bussen die u kunt nemen: 19,68 en de 192. U stapt uit aan het einde van de Naritaweg, dit is de halte aan de voorkant van het gebouw van het C.B.R : Centraal Bureau Rijvaardigheid. U loopt naar de T splitsing, ongeveer 30m. U gaat naar rechts langs het fietspad, u loopt nu op de Seineweg. Voor u ziet u 2 spoorlijnviaducten. Tussen deze viaducten steekt u over, (naar links). U zit nu op de Theemsweg. Deze weg loopt u uit, ongeveer 300m. Aan het eind van deze weg staan twee Grote loodsen. Tussen deze twee gebouwen gaat u rechtsaf. Muziekstudio de Haas bevindt zich even voor het midden op nummer 60.

Er is ook een "Westpoort taxi". Deze rijdt op werkdagen van 9:00 tot 15:15 en s'avonds van 18:00 tot 24:00. In het weekend   rijdt de taxi van 10:00 tot 18:00. De kosten bedragen E 1.90 per rit. De taxi is te bereiken op nr: 0204605252.